Personal Training & Small Group

Personal Training is één van de meest effectieve vormen van trainen om fitter, sterker, slanker en energieker te worden.

Onze diensten

Personal Training

Personal Training is één van de meest effectieve vormen van trainen om fitter, sterker, slanker en energieker te worden. De combinatie van persoonlijke aandacht, een plan op maat en een trainings- en voedingsschema helemaal voor jou gemaakt, zorgen ervoor dat je binnen 3 maanden een ander mens bent.

Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je conditie verbetert, je vetweefsel verliest en dat je sterker wordt. En fysiek sterker en fitter dan ooit.

WhatsApp Image 2021-02-01 at 17.34.19

Personal Group Training

Met onze small group trainingen kan jij samen met iemand een training invullen waardoor de “kosten’ iets minder wordt. Daarnaast kan je elkaar helpen, motiveren en is het natuurlijk gezellig!

Bij ons kan je met een maxium van 2 pers samen een small group abonnement samenstellen

Groupslessons

Wij bieden verschillende groepslessen aan. Met een maximum van 10 leden willen we de groep klein houden om zo alle deelnemers van de juiste aandacht, tips en coaching te geven tijdens de training.

Wij werken met onze groepslessen o.a. met strippenkaarten.

Denk aan:
– Boxing Gymmers
– Booty Gymmers
– Crossgym Gymmers
– HITT Gymmers